DELTA I UTLOTTNINGEN AV TVÅ KONSERTBILJETTER TILL ÖSTERSJÖFESTIVALEN 31 AUGUSTI KL 19.00

I samband med vattenveckan och Östersjödagen lottar Länsstyrelsen i Södermanland ut sex biljetter till Berwaldhallens konsert i Stockholm torsdagen den 31/8.

För att tävla: skriv in ditt namn, mailadress och telefonnummer nedan och svara på frågan för att tävla om två biljetter. Tävlingen pågår till onsdag 30/8 12:00 där du har chans att vinna en oförglömlig kväll av vacker musik. Tre dragningar kommer göras och två biljetter lottas ut per dragning.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Östersjöfestivalen uppmärksammar Östersjödagen 2023 i närvaro av H.K.H. Kronprinsessan Victoria.

En mångfald av röster och klanger från så väl den klassiska som folk- och jazzmusiken hörs i denna konsert där Radiokören under ledning av chefsdirigent Kaspars Putniņš bjuder på hela sju uruppföranden tillsammans med Arve Henriksson på trumpet, Anders Jormin på kontrabas och Sinikka Langeland på kantele. Jormin, Henriksen och Langeland och kompositörerna Mirjam Tally, Jesper Nordin och Johannes Pollak har till konserten skapat helt nya verk med grund i frågor om tillståndet i vår natur och vad vi kan lära oss av äldre tider och olika kulturers förhållningssätt till denna. Kvällen bjuder även på uruppförandet av Mats Larsson Gothes beställningsverk Duvorna. Jan Sandströms Biegga luohte och Ingvar Lidholms …a riveder le stelle ligger som en grund i konserten som hyllar naturens ofattbara dimensioner. Konserten ges i närvaro av H.K.H. Kronprinsessan Victoria.

 

PS: Vi tipsar även om samtalet ”Den mytomspunna björnen” med Claudia Lindén i Berwaldhallens foajé kl 18.00. Samtalet ingår i konsertbiljetten.